Το καλάθι σας είναι άδειο. 
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αναζήτηση προϊόντων

Άλλοι δικτυακοί τόποι της εταιρείας μας:

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών, της θέρμανσης, της ηλιακής ενέργειας και των καπναγωγών πάνω από είκοσι χρόνια.

Αντιπροσωπεύουμε σημαντικές μάρκες υψηλής τεχνολογίας και προστιθεμένης αξίας όπως είναι οι εταιρείες θερμαντικών σωμάτων KERMI και PURMO. Επιρποσθετα, συνεργαζόμαστε με την Delonghi, Klima-Therm, LG, Ferroli, σχετικά με τις αντλίες θερμότητας. Παράλληλα διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από λέβητες χαλύβδινους και χυτοσίδηρους και φυσικού αερίου, όπως TORRENT, BENTONE, HALCOTHERM, BAXI, BIASI, SATURN κ.α. Έχουμε βαθιά γνώση των ηλιακών συστημάτων υποστήριξης θέρμανσης (ηλιοθερμία) και συνεργαζόμαστε με τις ποιο αξιόπιστες εταιρίες ηλιακών συστημάτων, όπως: HELIOAKMI, ASSOS, BRAUNik. Επίσης στην ύδρευση και την αποχέτευση παρέχουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων, από τις εταιρείες, Brass Form, Interplast, Far, CIM, NICOL, που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Με εμμονή στην συνέπεια, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πελατών και συνεργατών, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα. Σε συνεργασία με την εταιρεία ATRITUBE HVAC Products, διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα προϊόντων σε ότι αφορά τις ανοξείδωτες καμινάδες και τους κυκλικούς αεραγωγούς, για εφαρμογές κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, απαγωγής καυσαερίων, αεροθέρμανσης και κλιματισμού.

Είμαστε σε θέση να αποστείλουμε όλα μας τα προϊόντα σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας μας ζητηθεί και έχουμε αποθήκες πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να εξυπηρετούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα τους πελάτες μας στην νησιώτικη χωρά.

Μέσω των πελατών μας έχουμε προμηθεύσει με υλικά τα μεγαλύτερα έργα όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ολυμπιακό Χωρίο, Super Market Σκλαβενίτης, Πολεμικό Ναυτικό, Ίδρυμα Γραμμάτων και Τεχνών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Επίσης σχολεία, θέατρα, πολιτιστικά πάρκα, κατασκευαστές πολυκατοικιών, καθώς και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε Ικαρία, Ρόδο, Κρήτη, Μυτιλήνη, Λήμνο, Πάρο, Νάξο, Σέριφο, Κίμωλο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονο, κ.α.


ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ -ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΑΓΩΓΟΙ - ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 55 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΤΗΛ: 210 4630702 (FAX) & 210 4628117 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.chaskos.gr - www.inox-kaminades.gr - www.katharonero.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ.
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 49,
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, Τ.Κ: 187-56,
ΤΗΛ: 210 4628117, FAX: 210-4630702
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο χάρτη: